18.08.2017

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ ABDULLAH AKDENİZ DÜZİÇİ İLÇESİNİN GÜMÜŞ KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Hatay'ın İskenderun ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Akdeniz, Düziçi ilçesinin Gümüş Köyünde toprağa verildi.

Şehidimiz için düzenlenen cenaze törenine Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu ve Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Bukan, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Akdeniz’in cenazesi Gümüş Köyü Mezarlığına defnedildi. Şehidimizin tabutu üzerinde sarılı olan Türk Bayrağı, Şehidimizin babasına Vali Ömer Faruk Coşkun tarafından verildi.

Diyanet camiası olarak, şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz.

Milletimizin başı sağolsun.