10.07.2017

ŞEHİT POLİS MEMURU BAYRAM BOZDOĞAN DUALARLA UĞURLANDI

Hatay’ın Antakya ilçesi eski İskenderun yolu üzerinde Anayazı Mahallesi mevkiinde uygulama yapmak için bulunan görevli polis ekibinebölücü terör örgütü mensupları tarafından ateş açılması sonucu şehit düşen Polis Memuru Bayram Bozdoğan Osmaniye’de toprağa verildi.

Şehidimiz için Asri Mezarlık Kompleks Camii’nde düzenlenen cenaze törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Emniyet Genel Müdürü Vali Selami Altınok,  Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu ve Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Belediye Başkanı Kadir Kara  kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehit Polis Memuru Bayram Bozdoğan’ın cenazesi Asri Mezarlık Şehitliğine defnedildi. Şehidimizin tabutu üzerinde sarılı olan Türk Bayrağı, Şehidimizin eşi Hilal Bozdoğan’a, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy tarafından verildi.

Diyanet camiası olarak, şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz.

Milletimizin başı sağolsun.