21.06.2017

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN 100 BİN HATİM OKUYORUZ

Bir milleti millet yapan vatan, millet ve mukaddesat gibi değerler uğruna en kıymetli varlıkları olan canlarını feda eden aziz şehitlerimize, gazilerimize ve bizlere emanet olarak bıraktıkları yakınlarına karşı gösterilecek en öncelikli vefa onların, uğruna canlarını verdikleri değerlere sahip çıkmaktır.

Bu bağlamda kahraman şehitlerimizi anmak, ruhlarını şad etmek ve böylesine anlamlı bir mücadeleyi ruha dönüştürerek toplumsal bir bilinç oluşturmak amacıyla  Diyanet İşleri Başkanlığımızca " ŞEHİTLERİMİZ İÇİN 100 BİN HATİM OKUYORUZ " kampanyası düzenlenmiştir.

İl Müftülüğü olarak Hatim okuyan vatandaşlarımızın 10 Temmuz 2017 tarihine kadar Müftülüğümüzün  812 10 92 ve 814 10 92 numaralı telefonlarına kayıt yaptırmalarını istirham ederiz.