12.06.2017

TAZİYE MESAJI

Yıldız Camii Kız Kur'an Kursu Öğreticisi Tuba Börklü'nün Babası ve  Şekerli Camii Müezzin - Kayyım'ı Abdullah Börklü'nün Kayın Babası, Emekli İmam- Hatip Veli GÜL vefat etmiştir. Taziye yeri Merkez Dr.İhsan Göknel Mahallesi Süleymaniye Camii civarı.

Envarul Hamid Camii Müezzin Kayyım'ı Ahmet TUDUK'un kayın validesi Dürdane Tubay vefat etmiştir.Taziye yeri Merkez Selimiye Köyü.

Merhumlara Cenabı Hak'tan sonsuz rahmet dilerken kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

Ali Rıza TAHİROĞLU

İl Müftüsü