30.05.2017

ŞEHİT TANKÇI UZMAN ÇAVUŞ OĞUZHAN YILMAZ OSMANİYE'NİN SAKIZGEDİĞİ KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Şırnak'ta 15 gün önce bölücü terör örgütü mensuplarının roketli saldırısı sonucu yaralanan ve Ankara'da tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olan Tankçı Uzman Çavuş Oğuzhan Yılmaz, Osmaniye'nin Sakızgediği Köyünde toprağa verildi.

Şehidimiz için Sakızgediği Köyünde düzenlenen cenaze törenine Vali Kerem Al, Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu ve Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, Garnizon Komutan Vekili Piyade Yarbay Mustafa Arslan, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İl Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Din görevlilerinin okumuş olduğu Yasin-i Şerif ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle birlikte Şehit Tankçı Uzman Çavuş Oğuzhan Yılmaz'ın cenazesi Sakızgediği Köyü Mezarlığına defnedildi. İl Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu tarafından yapılan duanın ardından şehidimizin tabutu üzerinde sarılı olan Türk Bayrağı, Şehidimizin babasına Vali Kerem Al tarafından verildi. 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay ise Şehidimizin eşine Türk bayrağı verdi.

Cenaze töreninin ardından Vali Kerem Al ve protokol mensupları taziye evini ziyaret ederek, Şehidimizin ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerini ilettiler.