01.06.2018

KUR'AN AYINDA KURRA HAFIZLARDAN KUR'AN ZİYAFETİ

Dünyaca ünlü Hafızlar, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Ramazan ayı boyunca ülkemizden ve yurtdışından seçkin hafızlarla ülke genelinde düzenlenen Kur'an ziyafeti programları kapsamında 31.05.2018 Perşembe günü İlimiz Merkez Cumhuriyet Meydanında iftar öncesi Osmaniyelilerle buluştu.

Programa, Uluslarası Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Dünya Biirincisi İstanbul Fatih Eminönü Yeni Camii İmam - Hatibi Ferruh Muştuer, Uluslarası Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Dünya İkincisi Filipinli M.Nadhir Asgar ve Kurra Hafızlardan Eyüp Sultan Camii Müezzin Kayyımı Hasan Tok  katıldı.

İlimiz Merkez Fatih Camii İmam Hatibi Mahmut Durmuş'un Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve İl Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu'nun yapmış olduğu açış konuşmasının ardından, Dünyaca ünlü Hafızlar güzel sesleri ile dinleyicilere unutamayacakları Kur'an tilaveti sundular.