02.09.2017

BAYRAMLAŞMA PROGRAMLARI

İlimiz Merkez Envar'ul Hamid Caminde İl Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu'nun Bayram vaaz'ı sonrası kılanan Kurban Bayram namazından sonra Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Belediye Başkanı Kadir Kara ve protokol mensupları, vatandaşlarla bayramlaştılar. Daha sonra Valiliğimiz tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen bayramlaşma merasimine; Vali Ömer Faruk Coşkun’un yanı sıra Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu ve Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Belediye Başkanı Kadir Kara, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.